Over ons

van Beem IJzerwaren is al sinds 17 augustus 1957 te vinden aan de Badhoevelaan 119 in Badhoevedorp. Op dat tijdstip begonnen Gerrit en Elly van Beem in een klein pandje met een winkel waarin werkelijk van alles verkocht werd. In het assortiment zaten toen o.a. tuinmeubelen, kerstartikelen, wasmachines, huishoudelijke artikelen, verf, installatiemateriaal, schaatsen en natuurlijk ijzerwaren en gereedschappen. Na een aantal jaren werd er gekozen om de focus op de ijzerwaren/gereedschappen kant te leggen waardoor veel andere artikelen uit het assortiment verdwenen.

 In 1976 ben ik, Martin van Beem, na de middelbare school in de winkel komen werken en heb deze op 1 januari 1990 overgenomen. Onze oudste zoon Nick is sinds 1 januari 2018 mede eigenaar geworden en hoopt over een aantal jaren alleen verder te gaan. Op dit moment werken we met 2 fulltimers die beide al meer dan 28 jaren bij ons werken en een monteur in opleiding.  Verder doet mijn vrouw Gerrie met veel plezier de administratie van onze winkel.

 In al die jaren zijn er heel wat verbouwingen geweest maar het vestigingsadres is altijd hetzelfde gebleven.

 Wij zijn druk bezig om onze electronische catalogus te vullen, op dit moment is deze bijna compleet, we willen op deze manier een indruk geven van ons leveringsprogramma. Inmiddels  staat ongeveer 99% van onze voorraadartikelen in de catalogus. Uiteraard kunt u ons even bellen of een e-mail sturen als u een artikel mist, misschien staat dit nog niet in de catalogus.

 Mochten we een artikel niet in het assortiment hebben dan kunnen wij dit bijna altijd voor u bestellen en op korte termijn leveren.

 Sinds mei 2013 hebben wij na het verdwijnen van de verfspeciaalzaak in Badhoevedorp ervoor gekozen om een verfmengmachine neer te zetten. Wij voeren een breed programma van Sikkens en kunnen ook muurverf, verf op waterbasis en verf op alkydbasis voor u op kleur mengen.

 Uiteraard kunt u ook een afspraak bij ons maken voor het beveiligen van uw woning of allerlei andere kleine klussen in en rond uw woning of uw bedrijfsruimte, wij doen dit graag voor u.

 Verder leveren en plaatsen wij glas.

 KvK 34028263  BTW nr. NL 812313793 B01